aardwerk training werken met focus
bedrijfstraining focus en vitaliteit
home aardwerk training focus 				vitaliteit bedrijfstraining focus vitaliteit aardwerk training aandacht focus mindfullness bedrijfstrainingen focus vitaliteit mindfullness cursussen workshops trainingen gezondheid preventie cursus ontspanning, stress reductie, burnout, preventief training ontspanning, stress reductie, burnout training focus, creativiteit, concentratie, besluitvaardig
training innerlijke kracht, creativiteit, concentratie, aarden, wortelen

Trainingen


Sta in je Kracht

De training Sta in je Kracht is bedoeld voor iedere professional die vanuit de eigen kracht wil werken. Die niet vanuit een agenda geregeerd wil worden, maar graag de touwtjes zelf in handen heeft, vanuit een gezond zelfvertrouwen. Download de productflyer (pdf).

Start open inschrijving:
Maandag 8 april, 9:00-11:30u, locatie Utrecht
Woensdag 10 april, 11:00 – 13:30u, locatie Nieuwegein
Vraag voor deze training een prijsopgave aan.

Vitaliteit

Gemotiveerde, ontspannen medewerkers zijn voor iedere werkgever van belang. Gezonde medewerkers verzuimen minder en presteren beter. Maar soms zijn stress en spanning niet te vermijden. Het is druk, er moeten deadlines gehaald worden. Juist moet stress niet met teveel spanning gepaard gaan. Een heldere geest in een energiek lichaam, daar draait het bij dit programma om. De zachte bewegingen, waarbij het hele lichaam gerekt en gestrekt wordt, geven nieuwe energie en maken het lichaam soepel en ontspannen. Na een uur voel je je vitaal en uitgerust. En de houding wordt bevorderd; belangrijk om bijvoorbeeld RSI en nek-, schouder- of rugklachten te voorkomen. Een vitaliteitsscan en introductieworkshop zijn mogelijk. Download de productflyer (pdf).

Bedrijfsabonnement

Als werkgever is het mogelijk voor werknemers een bedrijfsabonnement taiji of qigong af te sluiten. Lessen worden in Nieuwegein en Utrecht gegeven. Bij deelname meerdere werknemers geldt een verlaagd tarief. Download de productflyer (pdf).

Op alle trainingen van Aardwerk Training zijn de Algemene voorwaarden van toepassing.
aardwerk training focus, creativiteit, concentratie, werk cursus, workshop, focus, creativiteit, concentratie, besluitvorming, effectief, vergaderen, samenwerken, team spirit