aardwerk training werken met focus
bedrijfstraining focus en vitaliteit
home aardwerk training focus 				vitaliteit bedrijfstraining focus vitaliteit aardwerk training aandacht focus mindfullness bedrijfstrainingen focus vitaliteit mindfullness cursussen workshops trainingen gezondheid preventie cursus ontspanning, stress reductie, burnout, preventief training ontspanning, stress reductie, burnout training focus, creativiteit, concentratie, besluitvaardig
training innerlijke kracht, creativiteit, concentratie, aarden, wortelenAardwerk TrainingAardwerk Training stimuleert deelnemers in beweging te blijven. Soms door letterlijk even stil te staan. Vanuit een stevige basis, het letterlijk `aarden´, ontstaat veel moois. Zaden kunnen onkiemen. In elke situatie ligt verandering eigenlijk al opgesloten. Luisteren naar het lichaam maakt de weg vrij om een andere weg in te slaan. Met als uiteindelijk resultaat efficiënter, creatiever en met meer plezier werken en meer kwaliteit in het persoonlijke leven.

Aardwerk Training wil een tegenwicht te bieden voor de haastige maatschappij waarin wij leven en bijdragen aan de kwaliteit van leven, met respect voor de mens en zijn omgeving.

Marsja Haanstra is oprichter van Aardwerk Training. Zij is een ervaren trainer en heeft na haar WO-opleiding communicatiekunde jaren gewerkt in zowel de profit- als not-for-profitsector. Sinds 2007 traint zij werknemers en particulieren om fysiek en mentaal in beweging te blijven. Daarbij maakt zij gebruik van speelse trainingsmethoden. Marsja combineert een zakelijk houding en het Westerse denken met de filosofie en bewegingsleer uit het Oosten. Haar doel is om ideeën uit het Oosten toegankelijk te maken voor de Westerse mens. "Het is net als het verwisselen van een bril. De bril maakt hoe je tegen een situatie aankijkt, niet de situatie zelf."

Mijn eigen bronnen van inspiratie: fotografie, qigong, taiji en andere interne krijgskunsten, en sinds ik moeder ben: mijn dochter.

Mijn inspiratietip:
Hua Shan, Mystiek China door Lambert van der Aalsvoort (prachtige beelden afgewisseld met eigen bespiegelingen en teksten van Zhuang Zi).
aardwerk training focus, creativiteit, concentratie, werk cursus, workshop, focus, creativiteit, concentratie, besluitvorming, effectief, vergaderen, samenwerken, team spirit